Apetyt na Dobre Związki

Grupa o związkach dla MŁODYCH KOBIET 20+. Jest wolne miejsce!

Jeśli zakochując się kompletnie zapominasz o sobie
Jeśli w związkach masz więcej problemów niż radości
Jeśli Twój związek kończy się, zanim na dobre się zaczął
Jeśli trafiasz na „niewłaściwych” facetów
Jeśli po tym, co działo się w Twoim życiu, jesteś ciągle sama i boisz się o to, że znany z przeszłości koszmar może powrócić….

Z myślą o Tobie powstaje grupa dla młodych kobiet po 20-tce – JAK OBCHODZIĆ SIĘ Z APETYTEM NA DOBRE ZWIĄZKI? W sumie 65 godzin spotkań z samą sobą i z innymi młodymi kobietami.

W trakcie zajęć będziesz miała okazję mierzyć się z własnymi ograniczeniami i lękami oraz kilkoma ważnymi pytaniami:
• Czego oczekujesz od związku z mężczyzną i skąd ten pomysł?
• Jaki bagaż wnosisz do związku i jak się z nim obchodzisz?
• Czy mężczyzna, którego wybierasz, to ten, którego szukasz?
• Jak Twój stosunek do siebie wpływa na Twoje relacje?

Jeżeli jesteś zainteresowana ofertą zadzwoń i umów się na spotkanie indywidualne przygotowujące do pracy w grupie: 22 646-22-56.

Już zaczęliśmy, ale jest jeszcze jedno wolne miejsce. Zapraszamy! Kończymy najpóźniej 3 czerwca 2019. Zajęcia odbywają się raz w tygodniu w poniedziałki w godzinach 17.00–20.30. Zaplanowaliśmy również 3 spotkania jednodniowe: 14 kwietnia (niedziela), 27 kwietnia (sobota) i 19 maja (niedziela) w godzinach 10.00-17.30.

Zapraszamy!!!

OFERTA TYLKO DLA MIESZKANEK WARSZAWY!
Udział w zajęciach jest nieodpłatny!!!

Program grupy realizowany jest w ramach dwóch zadań:
1) Zadanie: „Program Rozwoju Umiejętności Życiowych dla Młodych Dorosłych Osób – Żeby chciało się chcieć” współfinansuje KRAJOWE BIURO DS. PRZECIWDZIAŁANIA NARKOMANII w ramach NARODOWEGO PROGRAMU ZDROWIA
2) Zadanie: „Szkoła kompetencji życiowych dla członków rodzin” współfinansuje MIASTO STOŁECZNE WARSZAWA

Wydarzenie na Facebooku