O trudach formułowania celów realizowanych z przyjemością

27-28 lipca Fundacja C.E.L. proponuje Rodzicom 16-godzinne wakacyjne spotkanie weekendowe: O TRUDACH FORMUŁOWANIA CELÓW REALIZOWANYCH Z PRZYJEMNOŚCIĄ (sobota i niedziela 10.00-18.00)W czasie zajęć będziemy zajmować się tym, co pomoże Państwu realizować plany i unikać pułapek, które drogę do celu utrudniają i wydłużają. Być może czas wakacji to chwila oddechu i kilka chwil dla siebie…

Wspólnie odpowiemy na kilka pytań:
* Jak dowiadywać się, o co mi tak naprawdę chodzi?
* Co robić, żeby realizować swoje, a nie cudze „chcenia”?
* O ważnej roli przekonań w dążeniu do czegoś bardzo ważnego
* O rozróżnianiu faktów i fantazji dla dobra podejmowanych działań
* Jak nazywając rzeczy po imieniu, dodawać sobie energii do działania?
* Jak reagować na porażki i nie poddawać się swojemu zniechęceniu?
* Jak radzić sobie z nieoczekiwanymi trudnościami życiowymi?
* Jak rozumieć opory i upory bliskich osób wokół nas ?
* Co robić, jeśli „ważny” cel już mnie „nie kręci”?

Proponowane spotkanie jest elementem cyklu SPÓJRZ NA ŚWIAT TRZEŹWYM OKIEM – trening rozwoju umiejętności życiowych dla Rodziców uwikłanych w problem alkoholowy. Serdecznie zapraszamy rodziców niezależnie od wieku dzieci. To co proponujemy przyda się Państwu w osiąganiu celów życiowych osobistych, zawodowych i rodzicielskich

Osoby zainteresowane prosimy o telefon pod numer 22-646-22-56
Czekamy na zgłoszenia!

OFERTA TYLKO DLA MIESZKAŃCÓW WARSZAWY
Udział w zajęciach jest nieodpłatny!
🙂
Spotkanie weekendowe realizowane jest w ramach zadania: Szkoła Kompetencji Życiowych dla Rodziców i Dorosłych Członków Rodzin dzięki współfinansowaniu ze środków MIASTA STOŁECZNEGO WARSZAWY