Bliskie Mijania i Spotykania od 23 października 2019

Ofertę kierujemy do młodych dorosłych, do młodych kobiet i mężczyzn w wieku 20-28 lat pogubionych w codziennym życiu z powodu trudów budowania relacji koleżeńskich, partnerskich i związków.Wielu z Was ma sporo wspomnień wyniesionych z domów rodzinnych, czasami macie już sporo własnych doświadczeń, a co za tym idzie wiele ciekawości, wiele obaw, niepokojów i jeszcze więcej pytań o to: „co zrobić, żeby znaleźć właściwego partnera?” „czy uda mi się w końcu naprawdę zakochać?”, „jak wytrwać w związku?”, „czy potrafię zbudować zdrową rodzinę”, „czy utrzymam ważne przyjaźnie?”, „co zrobić, żeby nie być samotnym?”… i jak unikać tego co ryzykowne…? „jak można mieć przyjaciela?”

Dzięki kolejnym wspólnym działaniom dowiecie się więcej:
* O sposobach obchodzenia się ze zmorami przeszłości
utrudniającymi bycie blisko
* O kłopotliwych iluzjach czyli o tym dlaczego warto być sobą mimo wszystko
* Jak pielęgnować sztukę dogadywania się z osobą z innej „planety”
i rozpoznać co jest czym i kto jest kim?

Zapisy na grupę BLISKIE „MIJANIA” I „SPOTYKANIA” przyjmujemy telefonicznie tel. 22-646-22-56. Wszystkim zainteresowanym proponujemy spotkanie przed warsztatem. to już jest ważny etap pracy. LICZBA MIEJSC OGRANICZONA!!!!!
Czekamy na zgłoszenia od września!

60-godzinne spotkania grupowe zaczynają się 23 października, a kończą najpóźniej 11 grudnia 2019. Będziemy spotykać się raz w tygodniu w środy w godzinach 17-21 oraz dwa weekendy 26-27 października i 7-8 grudnia 2019 (sobota i niedziela 10.00-18.00). Każde spotkanie jest bardzo ważne. Zaplanuj swoje życie tak, żebyś nie opuścił, żadnej godziny. Grupa to trochę jak wspólna wyprawa. Warto na nią wyruszyć razem i zakończy razem po przejściu wspólnie całej drogi.

OFERTA TYLKO DLA MIESZKAŃCÓW WARSZAWY
😊
Spotkanie grupowe realizowane jest w ramach zadania: „Na krawędzi dorosłości
bez „wspomagania”, czyli o rozpoznawaniu pułapek i skutecznym ich omijaniu” dzięki wspófinansowaniu ze środków MIASTA STOŁECZNEGO WARSZAWY