Żeby chciało się chcieć…

Od 8 października zaczyna się grupa dla Młodych Osób na progu dorosłości planowana specjalnie z myślą o Was – młodych ludziach 20+Program spotkań obejmuje różnorodne zagadnienia:

* Komunikacja – rzecz o słuchaniu i rozmawianiu
* Asertywność – czyli jak dbać o siebie i nie uszkadzać innych
* Coś o prawach i obowiązkach
* Zwijać się czy rozwijać – rzecz o zmianach, celach i rozwoju osobistym
* Zakręty i pułapki, które na drodze do szczęśliwości przeszkadzają oraz sposoby omijania tych pułapek
* Przepis na życie – jak rozpaczliwie staramy się znaleźć
absolutnie pewny sposób na szczęśliwe życie
* Pokonywanie własnych oporów i poczucia bezradności
* Strategie docierania do własnych zasobów – budowanie siebie na swój wzór i podobieństwo
* Rozumienie, pożytkowanie i przekraczanie dziedzictwa rodzinnego
* Motywacja – jak zachęcać się do działania i jak skutecznie je realizować
* Jak współpracować i nie toczyć niepotrzebnych wojen
* Być liderem dla siebie, czyli dbać o stałe podnoszenie jakości życia
* Punkty oparcia, czyli gdzie i jak szukać pomocy i wsparcia

ZAPRASZAMY NA SPOTKANIA GRUPOWE w sumie 60 godzin aktywnej przygody z samym sobą i z innymi ludźmi.

Jeżeli jesteś zainteresowany naszą ofertą zadzwoń i umów się na spotkanie indywidualne: 22 646-22-56

Zaczynamy 8 października, a kończymy najpóźniej 17 grudnia 2019. Będziemy spotykać się raz w tygodniu we wtorki w godz.17-20 oraz dwa weekendy 19-20 października i 7-8 grudnia 2019 (soboty 10-18 i niedziele 10-17)

Czekamy na zgłoszenia!

OFERTA TYLKO DLA MIESZKAŃCÓW WARSZAWY

😊

Zajęcia grupowe „Żeby chciało się chcieć” w 2019 roku realizowane są w ramach zadania: „Na krawędzi dorosłości bez „wspomagania”, czyli o rozpoznawaniu pułapek i skutecznym ich omijaniu” dzięki współfinansowaniu ze środków MIASTA STOŁECZNEGO WARSZAWA oraz Programu profilaktyki selektywnej – „Program Rozwoju Umiejętności Życiowych dla Młodych Dorosłych Osób – Żeby chciało się chcieć” dzięki współfinansowaniu przez KRAJOWE BIURO DS. PRZECIWDZIAŁANIA NARKOMANII w ramach Narodowego Programu Zdrowia.