Jak obchodzić się z apetytem na dobre związki… 21 marca 2020

Jeśli Twój związek kończy się, zanim na dobre się zaczął
Jeśli trafiasz na „niewłaściwych” facetów
Jeśli po tym, co działo się w Twoim życiu, jesteś ciągle sama                                                                                                                   i boisz się o to, że znany z przeszłości koszmar może powrócić….

z myślą o Tobie powstaje GRUPA DLA MŁODYCH KOBIET po 20-tce

JAK OBCHODZIĆ SIĘ Z APETYTEM NA DOBRE ZWIĄZKI?

W sumie ponad 48 godzin spotkań z samą sobą i z innymi młodymi kobietami

W trakcie zajęć będziesz miała okazję mierzyć się z własnymi ograniczeniami i lękami oraz kilkoma ważnymi pytaniami:

• Czego oczekujesz od związku z mężczyzną i skąd ten pomysł?
  • Jaki bagaż wnosisz do związku i jak się z nim obchodzisz?
  • Czy mężczyzna, którego wybierasz, to ten, którego szukasz?
  • Jak Twój stosunek do siebie wpływa na Twoje relacje?

Jeżeli jesteś zainteresowana ofertą zadzwoń i umów się na spotkanie indywidulane przygotowujące do pracy w grupie: 22 646-22-56

Zaczynamy 23 marca, a kończymy najpóźniej 18 maja 2020

Zajęcia odbywają się raz w tygodniu w poniedziałki w godzinach 17.00–20.30. Zaplanowaliśmy również dwa potkania w soboty:28 marca, 25 kwietnia i jedno w niedzielę: 10 maja w godzinach 10.00-18,00

Zapraszamy!!!

OFERTA TYLKO DLA MIESZKANEK WARSZAWY!

Udział w zajęciach jest nieodpłatny!!!

😊

Grupa realizowana jest w ramach zadania: Program profilaktyki selektywnej dla dzieci, młodzieży oraz rodzin 2020 Rozwój Umiejętności Życiowych dla Młodych Dorosłych i Rodziców Młodzieży Zagrożonej Narkomanią „Żeby chciało się chcieć” i finansowana przez Krajowe Biuro ds. Przeciwdziałania Narkomanii w ramach Narodowego Programu Zdrowia