Dojrzały apetyt na dojrzały związek – 16 kwietnia 2020

Jeśli jesteś po trudnym związku, w którym była przemoc… Jeśli tęsknisz za dobrym związkiem i obawiasz się go… Jeśli Twoje nowe związki kończą się, zanim na dobre się zaczną… Jeśli boisz się o dzieci i nie wiesz jak je przygotować na swoją nową relację… Jeśli zastanawiasz się, czy będąc matką możesz budować nowy związek… z myślą o Tobie powstaje GRUPA DLA KOBIET – MATEK,
które chcą stworzyć nowy, dobry związek,
które stoją przed decyzją o wejściu w nowy związek,
którym się wydaje, że już nigdy z nikim nie będą w związku
w sumie 60 godzin spotkań z samą sobą i z innymi dorosłymi kobietami

DOJRZAŁY APETYT NA NOWY ZWIĄZEK

W trakcie zajęć będzie okazja zmierzyć się z własnymi ograniczeniamii lękami, przyjrzeć się własnym zasobom i blokadom oraz poszukać odpowiedzi na kilka ważnych pytań:

• Czego oczekujesz od związku z mężczyzną – co to jest dorosłe „RAZEM”?
  • Jaki bagaż wnosisz do związku – gdzie jesteś TY, gdzie jest ON, a gdzie jesteście WY?
  • Jak Twój stosunek do siebie wpływa na Twoje relacje?

Jeżeli jesteś zainteresowana ofertą zadzwoń i umów się na spotkanie indywidualne: 22 646-22-56

Zaczynamy 16 kwietnia, a kończymy 25 czerwca 2020.  Zajęcia odbywają się raz w tygodniu w czwartki godz. 17.00–20.00. Zaplanowaliśmy również dwa spotkania weekendowe: 9-10 maj oraz 6–7 czerwca (sobota 10-18 i niedziela 10-17)

Zajęcia odbywają się w lokalu FUNDACJI C.E.L. Zapraszamy!!!

OFERTA TYLKO DLA MIESZKAŃCÓW WARSZAWY!  Udział w zajęciach jest nieodpłatny!!!

😊

Zajęcia grupowe realizowane są w ramach zadania: Zapewnienie pomocy specjalistycznej osobom i rodzinom doznającym różnych form przemocy w rodzinie 2019-2021: „Krok do Wspólnego Życia” .Zadanie finansowane jest ze środków MIASTA STOŁECZNEGO WARSZAWY