Jak pokonać rodzicielską bezradność… 28 marca

W styczniu rozpoczęliśmy zimową edycję grupy dla rodziców. Dla tych, którzy dotarli do nas za późno dobra informacja – od 13 stycznia 2020 Fundacja C.E.L. uruchamia nabór na trzymiesięczny cykl spotkań grupowych dotyczących doskonalenia umiejętności w kontakcie z dorastającym dzieckiem i radzenia sobie w sytuacjach, kiedy dzieci podejmują nieakceptowane przez rodziców zachowania (papierosy, alkohol, narkotyki, przemoc, kłamstwa, wagary i inne).  Zapraszamy pary rodziców w komplecie.  Pierwsze  spotkanie pod koniec marca….

Będziemy zastanawiać się i uczyć:
• jak zrozumieć zachowania i potrzeby dziecka
• jak stawiać granice, nie tracąc kontaktu z dzieckiem
• jak rozwiązywać konflikty i nie dopuszczać do wielkich wojen
• jak wychowywać i skutecznie budować porozumienie bez przemocy
• jak wspierać własne dzieci w wyborze bezpiecznych dla nich zachowań
• jak mądrze uczyć kontroli nad życiem i brania odpowiedzialności za siebie
• jak skutecznie podejmować interwencje wobec ryzykownych zachowań

Jeżeli jesteście Państwo zainteresowani naszą oferta prosimy o umówienie się na spotkanie indywidualne: telefon: 22 646-22-56

Spotkania grupowe zaczynają się najwcześniej 28 marca 2020, a kończą najpóźniej 18 czerwca 2020. Będziemy spotykać się w czwartki godz. 17.00-20.00 oraz dwa weekendy 28-29 marca i 30-31 maja 2020 (soboty 10-18 i niedziele 10-17)

Czekamy na zgłoszenia!

OFERTA DLA MIESZKAŃCÓW WARSZAWY

😊 Grupa „Jak pokonać rodzicielską bezradność” realizowana w Fundacji C.E.L. w okresie marzec -czerwiec 2020 finansowana jest w ramach zadania: Szkoła Kompetencji Życiowych dla Rodziców i Dorosłych Członków Rodzin dzięki współfinansowaniu ze środków MIASTA STOŁECZNEGO WARSZAWY