Bliskie “mijania” i “spotykania” – spotkania grupowe dla młodych dorosłych (20-28 lat)

ZAPRASZAMY MŁODYCH DOROSŁYCH (20-28 LAT) NA ZAJĘCIA GRUPOWE BLISKIE „MIJANIA” I „SPOTYKANIA”

Ofertę kierujemy do młodych kobiet i mężczyzn pogubionych w codziennym życiu z powodu trudów budowania relacji koleżeńskich, partnerskich i związków.
Wielu z Was ma sporo wspomnień wyniesionych z domów rodzinnych, czasami macie już sporo własnych doświadczeń, a co za tym idzie wiele ciekawości, wiele obaw, niepokojów i jeszcze więcej pytań o to: ”jak znaleźć prawdziwą przyjaźń?” „co zrobić, żeby znaleźć właściwego partnera?” „czy uda mi się w końcu naprawdę zakochać?”, „jak wytrwać jeśli w relacji robi się trudno?”, „czy potrafię zbudować zdrową rodzinę”, „czy utrzymam ważne przyjaźnie?”,
„co zrobić, żeby nie być samotnym?”… i „jak unikać tego co ryzykowne?”…

Dzięki kolejnym wspólnym działaniom dowiecie się więcej:

•  O sposobach obchodzenia się ze zmorami przeszłości utrudniającymi bycie blisko
  •  O kłopotliwych iluzjach, czyli o tym dlaczego warto być sobą mimo wszystko
  •  Jak pielęgnować sztukę dogadywania się z osobą z innej „planety” i rozpoznać co jest czym i kto jest kim?

ZAPRASZAMY NA SPOTKANIA GRUPOWE W WERSJI ON-LINE LUB NA ŻYWO. Decyzja zależy od sytuacji epidemiologicznej jesienią.

Osoby zainteresowane prosimy o telefon do Biura Fundacji C.E.L.
Biuro Fundacji C.E.L. jest dostępne od poniedziałku do piątku pod następującymi numerami telefonów:
a) 502 744 120 – we wtorki i czwartki w godzinach 12-20
b) 508 797 177 – w poniedziałki, środy i piątki w godzinach 12-20
W zależności od sytuacji epidemiologicznej, okresowo jesteśmy dostępni pod numerem stacjonarnym 22 646 22 56.

Spotkania grupowe zaczynają się 18 października, a kończą 20 grudnia 2021.

Będziemy spotykać się raz w tygodniu w poniedziałki w godzinach 17-21

Planujemy również spotkania weekendowe: 23 października, 20 listopada, 4 grudnia, 18 grudnia

Czas pracy w soboty uzależniamy od tego, czy pracujemy na żywo czy on-line. Zapraszamy wstępnie do zarezerwowania godzin 10-18.

OFERTA TYLKO DLA MIESZKANEK I MIESZKAŃCÓW WARSZAWY

Spotkanie grupowe realizowane jest w ramach zadania: Program Rozwoju Umiejętności Życiowych dla Młodych Dorosłych Osób „Żeby chciało się chcieć dzięki finansowaniu ze środków MIASTA STOŁECZNEGO WARSZAWY