Dojrzały apetyt na nowy związek. Od 10 maja 2023 grupa dla Mam, które pragną zbudować bezpieczną relację

Jeśli jesteś po trudnym związku, w którym była przemoc…
Jeśli przeszłość mocno ogranicza i blokuje Twój potencjał…
Jeśli stale tęsknisz za dobrym związkiem i bezpieczną rodziną…
Jeśli Twoje nowe związki kończą się, zanim na dobre się zaczną…
Jeśli zastanawiasz się, czy jako matka możesz budować nowy związek…
Jeśli boisz się o dzieci i nie wiesz jak je przygotować na swoją nową relację…
Jeśli w sytuacji przymusowej izolacji samotność i lęki są bardziej obecne…

Zapraszamy na cykl spotkań z samą sobą i z innymi dorosłymi kobietami raz w tygodniu…

10 maja 2023 zaczynamy GRUPĘ DLA KOBIET – MATEK, które chcą stworzyć nowy, dobry związek, którym wydaje się, że już nigdy z nikim nie będą w związku, którym aktualny brak kontaktu z ludźmi znacznie obniża nastrój, które potrzebują poczuć, że jeszcze może być dobrze…

DOJRZAŁY APETYT NA DOBRY ZWIĄZEK

W trakcie zajęć będzie okazja zmierzyć się z własnymi ograniczeniami i lękami, przyjrzeć się własnym zasobom i blokadom, poczuć jak to jest, gdy dostajesz wsparcie od innych oraz poszukać odpowiedzi na kilka ważnych pytań:

• Czego oczekujesz od związku z mężczyzną – co to jest dorosłe „RAZEM”?
  • Jaki bagaż wnosisz do związku – gdzie jesteś TY, gdzie jest ON, a gdzie jesteście WY?
  • Jak Twój stosunek do siebie wpływa na Twoje relacje?
  • Jak obecna sytuacja wpływa na Twoje życie i plany na przyszłość?

Spotykamy się regularnie co tydzień w środy od 10 maja do 12 lipca 2023 w godzinach 17.00–20.30. Zaplanowaliśmy też trzy spotkania w soboty: 20 maja, 3 czerwca i 1 lipca w godzinach 10.00–17.00

Jeżeli jest Pani zainteresowana ofertą zapraszamy na rozmowę indywidualną. Jesteśmy dostępni od poniedziałku do piątku w godz. 12-20 pod telefonem 508 797 177.  Okresowo aktywny jest też telefon 22 646 22 56

Zapraszamy!

OFERTA TYLKO DLA MIESZKANEK WARSZAWY!
Udział w zajęciach jest nieodpłatny!!!

😊 Spotkania grupowe realizowane są w ramach zadania: Zapewnienie specjalistycznej pomocy dla osób i rodzin dotkniętych przemocą w rodzinie 2021-24: „Małymi krokami do wielkich zmian”, czyli jak skutecznie przeciwdziałać długotrwałym skutkom przemocy w domu i w rodzinie. Zadanie finansowane jest ze środków m.st. Warszawa.

Komunikaty C.E.L. Warto zajrzeć