Szczęśliwe rozwiązania trudnych sytuacji – weekendowe spotkanie grupowe on-line, 18-19 czerwca 2021

Fundacja C.E.L. proponuje spotkanie on-line
SZCZĘŚLIWE ROZWIĄZANIA TRUDNYCH SYTUACJI
18-19 CZERWCA 2021 (piątek 17-21 i sobota 10-16)
W czasie dwudniowego spotkania będzie można dowiedzieć się:
– Skąd biorą się pomysły na to „co trudne” a „co łatwe”, czyli o docieraniu do źródeł tego, co stać się może problemem
– O ważnych powodach dla których robimy to, co robimy, czyli o tym gdzie są fakty i mity, a gdzie uczucia i potrzeby
– Jak nie zmieniając faktów zamienić zły stan w „dobrostan”? Czyli o napełnianiu życiowego „oceanu obfitości” i zmianie perspektywy
– Jak mądrze korzystać z tego, co mam, czyli o tym jak dbać, żeby było dobrze zamiast dbać o to, żeby było niedobrze?
– Jak uwierzyć, że tak wiele zależy ode mnie i jak to realizować we współpracy z innymi, czyli o uporach i oporach w życiowych rolach?

PROFILAKTYKA PROBLEMÓW W RELACJACH Z SAMYM SOBĄ I RODZINĄ
SPOTKANIA DLA BARDZO DOROSŁYCH POSZUKUJĄYCH EFEKTYWNYCH STRATEGII ŻYCIOWYCH
PRZEDWAKACYJNE POSZUKIWANIE ZASOBÓW I SIŁ

Osoby zainteresowane prosimy o telefon do Biura Fundacji C.E.L.
Jesteśmy dostępni od poniedziałku do piątku pod dwoma numerami telefonów:
a) 502 744 120 – we wtorki i czwartki w godzinach 12-20
b) 508 797 177 – w poniedziałki, środy i piątki w godzinach 12-20

Czekamy na zgłoszenia!
OFERTA TYLKO DLA MIESZKAŃCÓW WARSZAWY i MOKOTOWA
Weekendowe spotkanie grupowe realizowane jest w ramach zadania: Program Rozwoju Kompetencji Życiowych dla Dorosłych Członków Rodzin. Zadanie finansowane jest ze środków MIASTA STOŁECZNEGO WARSZAWY DZIELNICY MOKOTÓW.